De Workshops

De Workshops

Ontdek de dynamiek van interactief leren en connectie in onze serie workshops, specifiek ontworpen om professionals en enthousiastelingen samen te brengen in het hart van digitale transformatie. Elke workshop is zorgvuldig samengesteld om kennisuitwisseling te bevorderen en innovatie te stimuleren. Door praktische ervaring en deskundige leiding leren we van elkaar en inspireren we elkaar om de complexiteit van digitale vernieuwing het hoofd te bieden. Samen bouwen we aan de toekomst.

"Met onze webinars willen wij de kennis van zorgorganisaties verrijken, waarbij de kennis uit het ene webinar een brug vormt naar inzichten uit het andere. Op deze manier willen we bijdragen aan een pad van groei en vernieuwing."
Roxanne Lucardie
Kok & Partners

Blended learning

Blended learning

Iedereen leert op zijn eigen manier. Met blended learning sluiten we aan op deze verschillende leerstijlen en maken we leren effectiever, efficiënter en leuker.

Kwaliteit maak je samen

Kwaliteit maak je samen

De ervaringen van onze gebruikers vormen het fundament voor de doorontwikkeling van onze programma’s. Zo kunnen we steeds beter aansluiten bij de wensen en behoeften van onze gebruikers.

Communities

Communities

Wij vinden het belangrijk dat als je participeert in onze online cursussen, je ook de mogelijkheid krijgt om je kennis te delen en te verrijken. We geloven daarom in het opbouwen van learning communities, waarin je ideeën kan delen, vragen kan stellen en contact kan leggen met andere ondernemers en experts. Zo bouwen we samen aan inspirerende en ondersteunende communities die iedereen weer verder helpen.

Delen is vermenigvuldigen

Delen is vermenigvuldigen

We geloven in het delen van kennis en kunde uit het werkveld, zodat deze kennis opgehaald, verrijkt en weer verder verspreid kan worden.

Netwerk

Netwerk

We werken intensief samen met experts uit het werkveld en hebben een breed netwerk opgebouwd. Zo kunnen we de juiste trainers en coaches vinden die aansluiten bij jouw ontwikkeldoelen.

Wij denken met je mee

Wij denken met je mee

Heb je specifieke ontwikkelvragen voor jouw organisatie? Wil je advies op maat, een persoonlijk coachingsplan of een offerte voor een incompany opleiding? Wij denken graag met je mee!

De Kracht van Collectieve Digitale Innovatie

In een tijd waarin technologie ons dagelijks leven hervormt, vormen onze workshops over digitale transformatie een cruciaal platform voor elke organisatie die met succes door dit landschap wil navigeren. Het fundament van een succesvolle transformatie is de synergie tussen leiders en deelnemers, een partnerschap dat essentieel is om de nuances van verandering te begrijpen en effectief te beheren.

Het is belangrijk te erkennen dat er geen enkelvoudig perspectief bestaat op digitale innovatie. Effectieve transformatie vraagt om een scala aan inzichten en actieve betrokkenheid van alle betrokken partijen. Door deze diverse perspectieven samen te brengen, ontstaat een rijker beeld van zowel de mogelijkheden als de uitdagingen.

Deze aanpak verhoogt niet alleen het organisatorisch bewustzijn maar draagt ook bij aan duurzamere en inclusievere oplossingen. Samenwerken in onze workshops betekent samen bouwen aan een toekomst die voordelig is voor iedereen. Dit is onze uitnodiging om gezamenlijk de kansen van digitale innovatie te omarmen en te excelleren.

De zeven stappen van toekomstgericht ondernemen

Hoe krijg je jouw organisatie zo ingericht dat zij toekomstbestendig is? Dat is een vraag die veel van ons bezighoudt. We willen je hier graag bij helpen. We hebben daarom De zeven stappen van toekomstgericht ondernemen voor je opgesteld; een intensief online business-coachingsprogramma voor ondernemers in de zorg-, welzijns- en sportsector die willen doorbreken met het eigen ideaal tot succesvol en duurzaam ondernemerschap. Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.


Projecten waar we trots op zijn

Backoffice en ondersteuning

Van secretariële en operationele activiteiten tot aan de marketing en communicatie; onze werkzaamheden voor het Jan van Es Instituut zijn heel divers. Het is een doeltreffende combinatie van analyseren, adviseren, optimaliseren en uitvoeren. Zo dragen we bij aan een betaalbare en opschaalbare inrichting en een succesvolle dienstverlening van dit expertisecentrum voor de geïntegreerde eerstelijns gezondheidszorg en wijkgerichte zorg.
Ga naar website >>

Innovatiemodules en masterclasses

Voor THIM ontwikkelen we 10 innovatiemodules en masterclasses met specifieke thema’s gericht op de fysiopraktijk van de toekomst. De innovatiemodules en masterclasses richten zich op de verandering in het zorglandschap en wat dit betekent voor het vak fysiotherapie. Ze geven de deelnemer volop kennis, inzichten, inspiratie en tools om positie te behouden in het zorgsysteem.
Ga naar website >>

Campus Zonnestraal

Wij bieden cursussen aan over Positieve Gezondheid en Duurzaam Ondernemerschap. Elke vrijdag organiseren we inspirerende webinars. Samen bouwen we aan een gezonde en duurzame toekomst!
Ga naar website >>

Kok & Partners werkt aan een gezondere en duurzamere wereld door jouw organisatie te voorzien van de juiste kennis, kunde en tools.