Wat wij bijdragen

We ondersteunen bij de transformatie van jouw organisatie

“Stap voor stap begeleiden we de organisatie in haar transformatie, waardoor er ruimte is voor optimale zorgverlening waarbij de client centraal staat en de medewerker op 1”

We creëren een campus om een leerzame omgeving te bieden.

“Ontdek een dynamische campus waar innovatie wordt gestimuleerd en kennisdeling wordt bevorderd, zodat jouw innovatiestrategieën succesvol kunnen worden geïmplementeerd.”

We helpen met het opzetten van regionale samenwerkingen

“Faciliteer groei en synergie door middel van strategisch opgezette regionale samenwerkingen, waardoor jouw organisatie haar impact op de zorgsector kan vergroten.”

De Transformatietoolkit

Wij hebben diverse tools ontwikkeld die jouw organisatie kunnen helpen in jouw transitie.

Onze tools en kennis

Advies

Advies

Tijdens jouw transformatie kun je tegen obstakels aanlopen. Heb je hulp nodig bij jouw project? Doe dan de intake om te kijken hoe we je kunnen helpen.
Bekijk hier de Organisatiebloem

Implementatie ondersteuning

Implementatie ondersteuning

Hulp nodig bij implementatieondersteuning? Wij hebben de kennis, kunde en tools in huis om je hierbij te helpen.

Workshops

Workshops

Ga met praktijkvoorbeelden aan de slag bij een van onze workshops.
Bekijk de workshops

Subsidie aanvragen

Subsidie aanvragen

Welke subsidies kan je allemaal aanvragen en hoe gaat het proces verder? Wij kunnen je erbij helpen.
Sanne Kok
Sanne KokCEO Kok & Partners
Lees verder
“Het is mijn wens met elkaar de paradigmashift te volmaken, zodat een nieuwe wereld kan ontstaan die nodig is om kwalitatief goede zorg voor iedereen betaalbaar en op de juiste plek toegankelijk te maken. Een wereld waar aandacht en innovatiekracht samen gaan om knelpunten op te lossen en we de verschuiving faciliteren naar preventie en welzijn. We samen een leven lang leren en samen groeien, zodat we met elkaar bijdragen aan een betere wereld.”


Projecten waar we trots op zijn

Sint Antonius

De zorg bij St. Antonius kenmerkt zich door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven. Hart voor de Zorg heeft in een voorbereidend traject ondersteuning en advies gegeven bij de ontwikkeling van de digitale klantcontactstrategie.
Ga naar website >>

Alles is Gezondheid

Alles is Gezondheid zet zich in voor een gezonde samenleving via samenwerking, kennisdeling en gezonde keuzes. Kok & Partners ondersteunt bij de tot standkoming van Gids tot Gezondheid op regionaal niveau.
Ga naar website >>

VitaValley

We zijn trots op onze bijdrage aan SET-up en het 2diabeat programma van VitaValley. SET-up ondersteunt innovatieclusters met SET-subsidies voor eHealth-implementatie, waardoor ze floreren en baanbrekende resultaten behalen. Het landelijke 2diabeat programma verbetert de leefstijl en gezondheid van bewoners in de wijken van Nederland, inclusief diabetes type 2-patiënten, door een behulpzame gemeenschap te creëren.
Ga naar website >>

En we helpen met nog zoveel meer