Duurzaam verandermanagement

Samenwerking, digitalisering en duurzame implementatie van (zorg)technologie zijn randvoorwaarden voor het oplossen van de uitdagingen waar de zorg voor staat. Het doorvoeren hiervan brengt veranderprocessen met zich mee. Dit heeft een grote impact op de organisatie, cliƫnten en zorgverleners. Onze programmamanagers en projectleiders ondersteunen jou en jouw organisatie bij deze transitie.

Tooling & Monitoring

Digitale transformatie is een ontwikkelproces dat impact heeft op de hele organisatie. Om inzicht te krijgen in de fasering van dat proces hebben wij de Organisatiebloem ontwikkeld. Een model dat ondersteunend is bij het oplossen van complexe vraagstukken, die voorkomen bij digitale transformatie. De Organisatiebloem wordt gebruikt als meetinstrument om het startpunt te bepalen en voortgang te monitoren. Download de toolkit van de Organisatiebloem hieronder.

Advies subsidie & financiering

De uitdagingen om (digitale) zorg verder te ontwikkelen en tegelijkertijd zorg betaalbaar en kwalitatief hoog te houden is ingewikkeld. Het veranderen van processen en innoveren, zoals een nieuwe technologie implementeren, is op termijn arbeidsbesparend. Maar voor dat het zo ver is, kost het meer tijd en veel geld. Budget om uit eigen middelen te financieren, is er vaak niet of is lastig vrij te maken. Maar laat dat je niet tegenhouden. De mogelijkheden van subsidies en financiering zijn groter dan je denkt. Uit onze ervaring blijkt, afhankelijk van de subsidie, dat vaak 50-75% van de kosten wordt vergoed. Soms wel tot 100%. Laat de kansen niet aan je voorbijgaan en dien een aanvraag in voor jouw project. Weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je er graag bij.

Educatie

Kennis en ervaring delen vinden wij belangrijk. Van en met elkaar leren is dan ook de rode draad in alles dat we doen. Tijdens onze opdrachten, maar ook met verschillende masterclasses en workshops die we voor jou ontwikkeld hebben. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze academie voor het aanbod.