Vraag de subsidie op tijd aan

Vraag de subsidie op tijd aan

Bij de eerdere ronde bleek de subsidieregeling van Zorg voor innoveren erg populair en het beschikbare budget was snel uitgeput. Zorg voor innoveren adviseert dan ook om niet te lang te wachten en je aanvraag nu vast voor te bereiden. Er wordt gewerkt via het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Hoe eerder je indient, hoe groter de kans dat er voor jouw aanvraag nog budget beschikbaar is.

Coachingstraject bij HVEZ

Bij HVEZ hebben we jaren ervaring met het coachen bij implementatie- en opschalingsvraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken als ‘Hoe krijg ik medewerkers en cliënten mee?’ of ‘Hoe kan ik een zorginnovatie structureel bekostigen?’.

We kunnen met een frisse blik naar je organisatie kijken en doorzien waar de knelpunten liggen bij het implementeren of opschalen. Ook kunnen we je helpen bij regionale samenwerkingen, bij het opstellen van een visie bij de inzet van e-Health of bij de technische uitdagingen.

Begin met je aanvraag

We zijn er voor je voor coaching, maar ook in het voortraject bij het scherpstellen van je vraagstuk en de daadwerkelijke subsidieaanvraag, begeleiden we je. Neem vrijblijvend contact met ons op.