HVEZ presenteert
Open Podium!

Vrijdag 16 september: Open Podium!
HVEZ organiseert ‘Open Podium’, een serie van bijeenkomsten om mensen informeel te verbinden, geleerde lessen op te halen en uit te wisselen hoe we de zorg beter kunnen ondersteunen bij de uitdagingen van deze tijd. Het karakter van de bijeenkomsten is interactief. Dus iedereen mag zijn of haar verhaal delen. Daarnaast zorgen wij ook voor een spreker en een inhoudelijk thema.

Sprekers
Op vrijdag 16 september vertelt Sanne Kok (HVEZ) over de Organisatiebloem. Dit is een model dat ondersteunt bij het oplossen van complexe vraagstukken, die voorkomen bij de implementatie van digitale zorg. Om inzicht te krijgen in de fasering van het proces wordt het model gebruikt als analysemodel en meetinstrument om het startpunt te bepalen en de voortgang van een transitieproces te monitoren. 

Dicky van Hamersveld en Maarten Jurriaanse vertellen deze middag ook over het Patiënt Journey Lab. Het lab helpt zorgorganisaties de patiëntreis in kaart te brengen. Door het perspectief van de patiënt te kiezen voor (digitale) verbeteringen zorg je voor meer samenhang en een betere samenwerking rondom de patiënt, waarmee je de patiëntervaring optimaliseert. Daarnaast krijg je met de patient journey ook beter inzicht in welke innovaties de cliënt of de zorgverlener kunnen helpen.

Programma
14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Start open podium
16.00 uur Netwerk borrel
17.00 uur Afronding

Locatie
Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 19, 1213 RH Hilversum

Ben jij er bij de 16e?
Je bent van harte welkom om nieuwe inspiratie op te doen en kennis te maken met anderen. Deelname is gratis, maar meld je wel aan. Dit kan hieronder.

Op de hoogte blijven van ons Open Podium en de sprekers?
Houd onze website in de gaten en/of volg ons op Linkedin.