Feestelijke Lancering van de Transformatietoolkit!

Vandaag, op deze schitterende 27 september, omarmen we een buitengewone dag! Niet alleen de 270ste dag van het jaar, maar ook een dag vol opwinding voor ons team bij K&P. Maar nog belangrijker, een dag die zorgorganisaties in de schijnwerpers plaatst!

 

 

Waarom zo opgewonden? Nou, vandaag is de dag waarop we met trots onze Transformatietoolkit aanbieden aan alle (zorg)organisaties, en we kunnen niet wachten om te horen wat jij ervan vindt?!?

De Transformatietoolkit, vakkundig ontworpen door het getalenteerde team van Kok & Partners, is geworteld in het schitterende Organisatiebloem-model. We beschouwen organisaties als levendige entiteiten die voortdurend evolueren en bloeien. Deze toolkit opent nieuwe perspectieven en ondersteunt bij het succesvol navigeren door veranderingen en groei, vooral bij digitalisering en interne procesoptimalisatie. Onze kit bestaat uit drie krachtige instrumenten: het Organisatiekompas, het Transformatiespel en de Transformatietool.

We smachten naar jouw reactie! Laat ons alsjeblieft weten wat je ervan vindt?!? Samen kunnen we de wereld van organisaties veranderen en transformeren!

Bekijk onze aanbod!