Educatie

Een belangrijk onderdeel van innoveren en implementeren is dat er ruimte wordt gemaakt voor het lerend vermogen van de mens, de organisatie en de betrokken regio. Want als we doen hoe we het deden, blijft het resultaat hetzelfde. Dus we zullen het anders moeten doen. Maar hoe pak je dat aan? Een belangrijk aandachtspunt is het adaptieve vermogen van de mens, wil zij nog nieuwe dingen leren? Is zij zich bewust van de dingen die zij nog niet weet? Is er een perspectief geboden om kennis, kunde en toepassing kracht aangeleerd te krijgen? Bij Kok & Partners hebben we de mogelijkheid om in hybride context, kennis en kunde in overzichtelijke leermodules en leerlijnen in te richten en over te dragen. Dit kan op maat, of men gebruikt bestaand onderwijs materiaal.

 

Wat bieden wij

Ondernemerschap voor zzp’er
in de zorg

Ondernemerschap voor zzp’er in de zorg. Voor steeds meer professionals trekt het ondernemerschap en zij besluiten als zzp’er aan de slag te gaan. We hebben een speciaal programma ontwikkeld om je eigen initiatief te laten uitgroeien tot een succesvolle onderneming met veel impact.

Projectmatig werken
in de zorg

Bij het implementeren van technologie of het begeleiden van verandertrajecten is er veel vraag naar projectmatig werken. We hebben een mooie leergang ontwikkeld met een concreet stappenplan, toolkit en veel tips waar je als groep mee aan de slag kan gaan in eigen organisatie.

Positief Gezond toegepast
in de praktijk

We nemen je mee in twaalf stappen tot duurzame implementatie van Positieve Gezondheid. Met mooie voorbeelden uit de praktijk, op maat toepasbaar voor de eigen organisatie en tooling waardoor je het echt van onderop, met elkaar samen gaat implementeren.

Masterclasses

Bij Kok & Partners vinden we het belangrijk dat kennis gedeeld en doorgegeven wordt. We hebben onze expertise en ervaringen rondom het grote vraagstuk ‘Hoe maken we de zorg toekomstbestendig?’ omgezet in een aantal masterclasses met verschillende thema’s.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!