Aanmelden Vrienden van Kok & Partners

27 juni 2024

16:00-18:00

Zorg-transformatie, digitalisering, subsidies, allemaal onderwerpen waar we het graag met jou over willen hebben. Hoe kunnen we samen de zorg verder helpen? Dit is een vraag die ons allen aan het hart gaat en waar we gezamenlijk aan willen werken.

Daarom nodigen we je van harte uit voor de inspiratieborrel, Vrienden van Kok & Partners, op 27 juni van 16:00 tot 18:00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats op de prachtige locatie van Campus Zonnestraal. Midden in de natuur, waar innovatie, zorg en welzijn samenkomen, biedt deze locatie de perfecte omgeving om ideeën uit te wisselen en nieuwe inzichten te krijgen.

We nemen jullie mee in de volgende thema’s:

  • Ontwikkeling Campus: Ontdek de verdere ontwikkeling van Campus Zonnestraal. We geven een rondleiding op het landgoed en benadrukken de rijke historische waarde.
  • Zorg-transformatie en digitalisering: Leer over de laatste trends en ontwikkelingen die nieuwe mogelijkheden openen en de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven met innovatieve oplossingen.
  • Financiering en subsidies: Begrijp de cruciale rol van financiering en subsidies bij het realiseren van innovatieve zorgprojecten, het stimuleren van groei in de sector en het bieden van kansen voor duurzame vooruitgang.
  • Leiderschap en stilte: Ervaar hoe leiderschap en reflectie hand in hand gaan op Campus Zonnestraal, waar ruimte is voor persoonlijke groei en het ontwikkelen van nieuwe inzichten in een serene en rustgevende omgeving.

 

Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden waarin we elkaar inspireren, verbinden en samen genieten van een fijne tijd.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een betere toekomst voor de zorg. Jouw aanwezigheid zou een waardevolle toevoeging zijn aan deze bijeenkomst.

*Om je aan te melden klik je hieronder op de knop aanmelden.